Над Кремлем пролетів вертоліт, який ніс на тросі вантаж із живими людьми.

У четвер, 22 листопада, жителі російської столиці спостерігали дивне явище – над Кремлем несподівано з'явились два військові гелікоптери. До одного з них було прикріплено трос з платформою. На цій платформі перебували живі люди – п'ятеро чоловіків у військовій формі та зі зброєю.

З'явилося відео очевидця, яке демонструє "живий вантаж" російських військових гелікоптерів. Висловлювалися припущення, що це могла бути якась скульптура, але це не так. На відео чітко видно, як люди в сітці рухаються.

У Федеральній службі охорони РФ пропагандистському телеканалу RT повідомили, що це були навчання. Від інших коментарів у ФСО відмовилися.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ЗМІ повідомили, що в Москві з території Кремля піднялися в небо два гелікоптери Мі-8, які потім полетіли в бік станцій метро Новокузнецька і Павелецька. Один з гелікоптерів тягнув сітку, в якій перебували три фігури, що нагадують людей.

До слова, в одній з кремлівських стін, недалеко від Спаської башти і Тайницького саду розташований вертолітний майданчик, на ньому можуть здійснити посадку два гелікоптери.

Президент Росії Володимир Путін вперше скористався майданчиком у 2013 році. При цьому відомо, що він любить літати саме на Мі-8.

Нагадаємо, у Москві коїться якась чортівня - над Кремлем піднялися військові гелікоптери.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Красноярському краї розбився гелікоптер Мі-8: загинули всі.

Також Знай.ua писав, в Єгипті зазнав аварії російський винищувач Міг-29М