У четвер, 22 листопада, у небі над Москвою несподівано з'явилися два вертольоти.

Про це пише Telegram-канал Mash та публікує відповідне відео.

На кадрах видно, як два військові вертольоти вилетіли з Кремля, один - з сіткою, а в ній видно, як ніби хтось стоїть.

"У Москві твориться щось дивне: з території Кремля злетіло два вертольоти Мі-8, які потім полетіли в сторону станцій метро Новокузнецька і Павелецька. Один з них тягне сітку, в якій знаходяться три фігури, що нагадують людей. Живі чи це люди або манекени - незрозуміло", - пишуть шоковані очевидці.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До речі, на Мі-8, за даними ЗМІ, любить літати Путін.

Крім того, москвичі почали ділитися в соціальних мережах фото, на яких видно, як вертольоти пролітають над центром столиці.

Вертолітний майданчик розташований в одній з кремлівських стін, недалеко від Спаської башти і Тайницького саду, на ній можуть здійснити посадку два вертольоти.

Президент Росії Володимир Путін вперше скористався їй в 2013 році. При цьому відомо, що він вважає за краще літати саме на Мі-8.

Володимир Путін
Володимир Путін

Нагадаємо, Рада безпеки РФ збирається "оновити" політику в галузі ядерного стримування.

Путін
Путін

Як зазначають місцеві ЗМІ, мова про йде про проект із рекомендаціями під редакцією "Основ політик РФ в області ядерного стримування", який ключає умови застосування ядерної зброї, а також відповідні дії в разі застосування противником стратегічних видів неядерного і гіперзвукового.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Воскресенському районі Московської області зазнав аварії військовий літак Міг-29.

За оперативною інформацією російських рятувальників стало відомо, що перед аварією на борту літака виникла пожежа. Також з'явилася інформація, що пілот встиг катапультуватися.

Також Знай.uа повідомляв, що у східній частині анексованого Росією Кримського півострова, під самою Керчю, затонула російська баржа з зерном.