У Російській Федерації біля Костроми 3 жовтня розбився вертоліт AS-350. В результаті аварії загинули три людини. За інформацією російських журналістів, одним із загиблих виявився заступник генпрокурора РФ, який займався координацією розслідувань резонансних кримінальних справ.

З посиланням на власні джерела російські ЗМІ повідомляють, що загиблий в результаті краху вертольота заступник Генерального прокурора РФ Саак Карапетян ‒ координував слідство по кримінальних справах, які мають значний суспільний резонанс.

Як стало відомо, до списоку таких справ належить і так звана "справа Скрипалів" ‒ розслідування замаху на громадянку РФ Юлію Скрипаль у британському місті Солсбері та її батька. Слідчим комітетом Росії опубліковано відео з місця авіакатастрофи.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Хартумі зіткнулися два українських літака Антонов Ан-26 і Антонов Ан-32 Повітряних сил Судану. За даними місцевих ЗМІ, інцидент стався в аеропорту столиці країни, 3 жовтня.

На відео видно, як один з літаків на посадковій смузі протаранив інший. Точно невідомо, чи були жертви в результаті катастрофи і взагалі, яка причина – помилка пілота або несправність на борту.

Варто нагадати, що мережу сколихнула новина про те, що 28 вересня в Південній Кароліні (США) сталася жахлива авіакатастрофа за участю літака. Про це розповів Daily Mail. Як повідомило джерело, аварія сталася тому, що літак виїхав за межі посадкової смуги, а після цього у нього відвалилася носова частина.

У результаті аварії обидва пілоти загинули на місці, а літак розбився на три частини при посадці. Крім того, вже відомо про те, що на борту літака перебувала подружня пара, однак про їх стан поки немає інформації. Інші постраждалі були направлені до лікарні.

Нагадаємо, падіння літака в Росії: у мережі показали фото і відео з місця катастрофи.

Як повідомляв Знай.uа ООН назвала кількість жертв Путіна на Донбасі.

Знай.uа писав, Путін відповість за МН17: Турчинов прокоментував нахабний фейк Кремля.