У російському місті Вольськ обвалилась ділянка автомобільної дороги після розмиву землі стічними водами.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що підмив стався через відсутність у місці проливу каналізаційних труб.

У свою чергу очевидці події відзначили, що з під асфальту пробився фонтан води та частина дороги відразу ж обвалилась. Відомо, що перед цим ремонтувальники у тому ж місці запустили насоси з водою, для того щоб провести опресовування колектору, проте під землею не виявилось каналізаційних труб. Їм довелося розкопати 30-метрова ділянка і відкачувати воду.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того керівник району вже розповів, що будівництвом каналізаційної інфраструктури займались різні підрядники, через що "доволі складно знайти винуватця". Він додав, що звертатися в поліцію адміністрація району не може, тому що не є замовником.

Разом з тим варто відзначити, що раніше у Києві на вулиці Будівельників, над Броварським проспектом неподалік від станції метро Дарниця на мосту утворився провал. Комунальники розповідають, що це сталося через плиту, що луснула.

За словами працівників служби, цю злощасну плиту і яму на тротуарі виявили ще рано вранці, близько 08:00 під час планового об'їзду. Проте ремонтувати міст взялися тільки опівдні. Тепер провал розтягується майже по всій ширині тротуару.

Журналісти також розповіли, щопісля прибуття на місце, плиту вже прибрали і почали ставити нову. Обмежено транспортний рух у першій смузі по мосту, однак ремонтники кажуть, що це тільки до вечора. Серед причин провалу називають важку техніку. Деякі з працівників звинувачують снігоприбирачів – мовляв, їх автомобіль заїхав на тротуар і став винуватцем деформації.

Крім того варто додати, що 14 серпня поблизу італійського міста Генуя обвалився автомобільний міст, десятки автівок опинились у пастці, а кількість жертв ще зросла.

За даними джерела, в результаті обвалу загинуло 38 людей, серед яких троє дітей 8-ми, 12-ти та 13-ти років.

"Відповідно до останніх даних, оновленими Міністерством внутрішніх справ, підтверджено, щонайменше, 38 смертей. Серед жертв був восьмирічний хлопчик і двоє підлітків 12-ти і 13-ти років", - інформує видання.

Нагадаємо, київський вокзал зустрічає пасажирів величезною дірою.

Як повідомляв "Знай.ua", окупанти розчистили дно Керченської протоки від свого сорому.

Також "Знай.ua" писав, що біснувата стихія познущалася над Львовом, знесло дерева і зупинки, люди в паніці.

Під час реконструкції дороги у Китаї обвалилося шосе, є загиблі