У Санкт-Петербурзі на суднобудівної верфі "Адміралтейські верфі" загорівся криголам "Віктор Черномирдін".

Про це агентство ТАСС повідомило з посиланням на джерело в екстрених службах міста.

В МНС РБК заявили, що сталося задимлення на третій палубі.

"На місці працюють 15 одиниць техніки та 75 чоловік особового складу, нарощується угруповання", — сказав представник відомства.

Джерела агентства ТАСС повідомляють про те, що горять дві палуби криголама, який будується.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пізніше МНС уточнило, що загоряння були виявлені на третьої і четвертої палубах. Перші підрозділи вогнеборців прибули до місця виклику в 19:08 (місцевий час збігається з московським), заявили РБК в МНС. Площа пожежі становить 300 кв. м.

Спочатку МНС повідомляло про відсутність жертв і потерпілих, проте пізніше відомство уточнило, що в результаті пожежі постраждали дві людини. "Інтерфаксу" джерело в медичних колах повідомило, що опіки неважкі і життю постраждалих нічого не загрожує.

Співрозмовник агентства в службах технагляду розповів, що причиною загоряння могло бути коротке замикання, хоча версію про порушення при будівельних роботах не можна виключати.

"Будуть перевірені всі версії, включаючи версію порушення технологічного процесу", — сказав співрозмовник агентства.