Канадська письменниця Маргарет Етвуд анонсувала вихід продовження «Оповідання служниці». Написані у 1985 році, ці оповідання не втрачають своєї популярності й досі. Вони є такими собі антиутопіями про тоталітарну і радикально-релігійну державу Гілеад, в якій жінок насильно змушують бути «сурогатними» матерями.

кадр із серіалу Оповідання служниці

Майбутня книга отримає назву «Заповіти» ( «The Testaments»), а в продажі з’явиться вже у вересні 2019 року.

Сама ж авторка не розповідає деталей про книжку, а також не відкриває таємниці, чи з'явиться в сюжеті головна героїня першої частини Оффред.

Маргарет Етвуд

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

“Все, про що ви коли-небудь запитували мене про Галеаді і його внутрішній устрій, стане натхненням для цієї книги”, - розповіла Маргарет Етвуд та додала, що роман відрізнятиметься від її екранізованої версії телеканалу Hulu.

 

кадр із серіалу Оповідання служниці


Також, як передає видання The Independent, на початку листопада Маргарет Етвуд брала участь у благодійному аукціоні, тоді ж вона нагородила одного з персонажів майбутньої книги іменем людини, яка запропонувала найбільшу пожертву. Усі гроші було передано на потреби організації «Свобода від катувань» (Freedom from Torture).

Раніше портал "Знай.юа" писав, що серіал "Оповідання служниці" потрапив у трійку найкращих серіалів 2018 року.