Американський президент Дональд Трамп вимагає від акторки фільмів для дорослих Стормі Деніелс 800 тисяч доларів в якості компенсації моральної шкоди.

Саме ця відома на весь світ красуня з формами свого часу звинувачувала першу особу США у домаганнях, а потім у наклепі. Тому адвокати Трампа вирішили "відшкодувати судові витрати".

Інтимний скандал з Трампом
Інтимний скандал з Трампом

Як відомо, Стормі Деніелс подала в суд, вимагаючи визнати недійсною укладену нею угоду про нерозголошення інформації. Більш того, вона заявила, що отримувала погрози, коли намагалася розповісти свою історію.

Стормі Деніелс
Стормі Деніелс

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

За її словами, вона прийняла гроші, передані через адвоката Трампа, як "плату за мовчання", оскільки побоювалася за свою сім'ю.

Стормі Деніелс
Стормі Деніелс

Стормі Деніелс, чиє справжнє ім'я Стефані Кліффорд, розповіла, що вона йшла на заняття з фітнесу, коли до неї підійшов незнайомий чоловік.

Стормі Деніелс
Стормі Деніелс

"До мене підійшов якийсь чоловік і сказав: "Залиш Трампа в спокої. Забудь про все. Потім він нахилився, подивився на мою дочку і сказав: "Яка гарненька маленька дівчинка. Буде шкода, якщо щось трапиться з її мамою". Після цього він пішов", - додала вона.

Стормі Деніелс
Стормі Деніелс

Інцидент стався на парковці в Лас-Вегасі в 2011 році, незабаром після того, як вона спробувала продати історію про себе бульварному журналу.

Стормі Деніелс
Стормі Деніелс

Вона сказала, що після цього випадку страхи не покидали її кілька років, тому вона вважає, що вчинила правильно, коли прийняла від адвоката Трампа Майкла Коена 130 тисяч доларів в якості плати за мовчання.

Стормі Деніелс
Стормі Деніелс

Стормі Деніелс
Стормі Деніелс

"Вони представили це так, ніби у мене немає вибору", - стверджувала вона, але Коен все заперечував.

Дивіться: Наслідки обіцянок: Трамп став фігурантом гучного секс-скандалу

Нагадаємо, у США українці об'єдналися заради захоплених Путіним моряків.Як повідомляв "Знай.ua", Трамп вирішив "припинити гонку" з Путіним. Також "Знай.ua" писав, Трамп осоромився туалетним папером.