Глава Білого дому Дональд Трамп потрапив у курйозну ситуацію – піднімаючись на борт літака, він тягнув за собою туалетний папір, який приклеївся до каблука черевика президента. Відео з цим пікантним сходженням по трапу моментально розійшлось мережею.

Президент США Дональд Трамп, піднімаючись на борт літака в Міннесоті, не помітив, що до його черевика приклеївся клаптик туалетного паперу, і він гордо піднімався з ним по трапу літака. Про курйозний випадок з президентом США повідомляє The Guardian.

Інцидент стався, коли Трамп сідав на президентський борт в місті Рочестер (штат Міннесота), яким він відправився у свій тур "Зробити Америку знову великою" (Make America Great Again).

Як видно, ніхто з присутніх на посадковій смузі не сказав президенту, щоб він прибрав з взуття прилиплий туалетний папір.

Така ситуація вже викликала чимало їдких коментарів. Користувачі соціальних мереж моментально придумали меми.

"Весело те, що ніхто з людей навколо нього нічого не сказав. Так, вони теж його ненавидять", "Здивований, що цього не сталося раніше", - пишуть в соцмережах.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Черговий курйоз стався на тлі численних інтимних скандалів, у які втрапив американський презиент.

Нагадаємо, колишня коханка Трампа порнозірка Стормі Деніелс розповіла про те, на який грибочок схожий пеніс американського керманича.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп відправив під арешт екс-коханку.

Також "Знай.ua" писав, з’явились нові деталі про походеньки Трампа – крім порнозірки ще три жінки мали інтимний зв'язок з Дональдом Трампом.