Російський офіс Microsoft видалив зі свого YouTube-каналу рекламу за участю Івана Охлобистіна. За добу до цього на ролик звернули увагу користувачі Twitter, згадавши, як актор поливав критичними висловлюваннями представників сексуальних меншин і Україну.

В кінці листопада реклама була опублікована на Youtube-каналі компанії, також на сайті було фото актора, який постав у вигляді доктора.

Кадр з реклами

4 грудня один з користувачів Twitter помітив рекламу Microsoft з участю Охлобистіна в стрічці Facebook. За сюжетом, Охлобистін грає доктора, який лікує комп'ютерні проблеми.

Автор твіту порівняв образ актора в рекламі і його цитати про сексуальні меншини і українську церкву.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Я б їх усіх живцем у пічку запхав. Це Содом і Гоморра, я як віруюча людина не можу до цього ставитися байдуже, це жива небезпека моїм дітям!

Навіщо з ними домовлятися? Вони тварі продажні. Яка віра? Який томос?! Душити зрадників. Ми відберемо у них все, ми змусимо їх вірити в те, що нам зручно. Їм не звикати. Ми завжди так робили. Шкода, що у них коротка пам'ять

Microsoft звернула увагу на шквал невдоволень і 5 грудня вирішила видалити рекламу з відомим актором, прибравши також його зображення з сайту. Охлобистін коментарів не дав, як і агентство, яке робило відео, передає Бі-бі-сі.

Нагадаємо, Ваня їдь до корешів в Донецьк: Україна попросила Мей не пускати Охлобистіна в Британії, але там оглухли

Російський так званий актор Іван Охлобистін, як власник паспорта ДНР, не має права бути присутнім на кінофестивалі в Лондоні. Дане заяву зробив радник глави МВС і народний депутат Антон Геращенко.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Британія нас почула: Охлобистіну в Лондоні дали ногою під зад

Також "Знай.uа" писав про те, що "Негри хе*ячат донецьких пенсіонерів": полусумасшедшая путінська шавка побила рекорд власного маразму