Російські шпигуни запустили нову хвилю потенційно смертоносних місій на території Великої Британії. Про це попереджають британські служби безпеки.

Британським військовим та співробітникам спецслужб дали секретні інструкції. Про це пише англійське видання The Mirror з посиланням на таємну доповідь спецслужб.

Секретний документ закликає військових та розвідників бути на сторожі у зв’язку з діяльністю шпигунів Кремля.

MI5 та поліцейська розвідка вважають, що російські дипломати, які не були видворені з Британії після отруєння Скрипалів, були мобілізовані Кремлем для проведення нових розвідувальних місій.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Великобританія налаштована пильно стежити за рухами з Кремля.

Доповідь закликає служби безпеки та військових фіксувати рух всіх російських дипломатичних автомобілів у Британії. У ній також наведені реєстраційні номери підозрюваних російських автомобілів.

"Ми знаємо, що співробітники російської розвідки подорожують по всій Великій Британії, і що деякі дії цих офіцерів пов'язані з розвідкою. Служби розвідки Російської Федерації оцінюються як такі, що становлять серйозну шпигунську загрозу для Велик Британії", - йдеться у доповіді.

Слідчі в костюмах біологічного захисту розслідують атаку в Солсбері:

Нагадаємо, новий скандал зі шпигунами Путіна приголомшив Європу: служба військової контррозвідки Австрії викрила з міжнародною допомогою офіцера у відставці, який з 1990-х років шпигував на користь Росії.

Як повідомляв портал Знай.ua, В Австрії затримали ще одного шпигуна з Росії.

Також Знай.ua писав, ФСБ готувала священиків-шпигунів для висилки в Україну