Росіянин на ім’я Ісус помер. Причиною стало отруєння наркотичними речовинами.

Правоохоронці виявили його тіло ще в серпні, однак причину смерті вдалося з’ясувати лише зараз, пише Politeka.

Поліція стверджує, що вони отримали лише нещодавно звіт патологоанатома. За його даними чоловік на ім’я Ісус помер після великої дози наркотику – морфіну.

«Вдень 30 листопада до поліції надійшов звіт про розтин трупа чоловіка, з якого випливало, що смерть настала в результаті отруєння морфіном», – заявили поліцейські.

Співробітники відкрили кримінальне провадження щодо незаконної купівлі на збуду наркотиків.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Варто відзначити, що "повний тезка сина Господа" раніше "прославився", попавшись на крадіжці мобільного телефону. Він прийшов на семінар у центрі здоров'я та забрав зі стільця чужий апарат, який після цього продав на радіоринку. Стосовно чоловіка порушили кримінальну справу, але суд визнав Христа недієздатним.

Нещодавно співробітники прокуратури виявили працівника поліції, який виявився наркодилером. Його знайшли в наркопритоні, який організували колишні поліцейські в Заводському районі міста Запоріжжя. Під час обшуку притону правоохоронці також виявили в стані наркотичного сп'яніння виявили ще одного 25-річного екс-правоохоронця, 32-річного діючого працівника ізолятору тимчасового тримання міста, військовослужбовця ЗСУ та цивільну особа. Всі вони перебували у стані наркотичного сп’яніння.

"Знай.ua" також писав, що у центрі Черкас правоохоронці ліквідували наркопритон, обладнаний в приміщенні планетарію. Як повідомляє прес-служба обласної поліції, під час проведення обшуку в планетарії виявили 8 молодих людей у ​​віці від 22 до 28 років.

Раніше "Знай.ua" писав, що в українських аптеках заборонили реалізовувати фізрозчин.