Дружина російського футболіста Павла Мамаєва поділилася відео, на якому чоловік обіймається з коханкою.

Про це повідомили місцеві російські ЗМІ.

Запис зроблено в кав’ярні, де Мамаєв і його друг форвард "Зеніту" Олександр Кокорін пізніше напали на чиновника і генерального директора наукового центру. Дружина футболіста Алана Мамаєва стверджує, що на відео - коханка чоловіка. Дівчину звуть Олександра Фоміна, їй 27 років, вона живе в Вільнюсі, у неї є дочка і власний магазин квітів.

На відео видно, що пара виглядає закохано. Дівчина пригортається до Мамаєва та кладе голову йому на коліна. Після цього він довго її цілує.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Зараз у мене трагедія, я не знаю, як пережити зраду коханої людини. Ця дівчина займалася проституцією в Австрії. Її мати їй каже: "Давай, розводь його, нехай перевезе вас з дочкою в Москву". Вся сім'я така, і сестра", - розповіла Алана Мамаєва.

Нині дружина футболіста подала заяву на розлучення. Також повідомляється, що стосунки з Павлом Мамаєвим у Фоміної почалися влітку. Олександра літала до нього у Москву. Більше того, саме через неї і почався конфлікт з водієм, якого побили футболісти.

Нагадаємо, форварда "Зеніту" Олександра Кокоріна, його брата Кирила, та хавбека "Краснодара" Павла Мамаєва заарештували до 8 грудня через дві бійки в Москві. Вони напали на чиновника Мінпромторгу Дениса Пака, а також на водія телеведучої Першого каналу. На суді з'ясувалося, що у чоловіка, якого вони побили закрита черепно-мозкова травма, перелом носа, струс мозку та забої м'яких тканин обличчя.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Кокорін та Павло Мамаєв, яких у Росії відомі не стільки завдяки успіхам у спорті, скільки завдяки скандалам, вирішили відзначити десятиліття дружби, а при нагоді скріпили її кров'ю.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Кокорін і Павло Мамаєв рознесли цілий вагон "Сапсана".