Українець проїхався по Лондону на суперкарі Ferrari 458 Italia Liberty Walk з великою новорічною ялинкою на даху.

Відео цього дійство опублікували канал "Supercars on the streets" на YouTube.

Це авто днями брало участь в параді суперкарів і спортивних авто в Лондоні. Головною особливістю автомобіля стала велика ялинка, прикріплена на даху транспортного засобу.

Так, це той самий Ferrari 458 Italia Spider, який раніше засвітився на гірськолижному курорті у Карпатах. Цього разу вразити оточуючих власник епатажного суперкара вирішив у Лондоні. Британська поліція ніяк не відреагувала на це, незважаючи на те, що суперкар з ялинкою проїхав прямо перед нею.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зазначимо, що Fiat була заснована в 1899 році і випускає автомобілі під брендами Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth, Ferrari і Maserati. У січні 2016 концерн оголосив про підписання угоди з купівлі останнього траншу акцій американського автогіганта Chrysler.

Разом з тим варто відзначити, що житель Києва залишився без рідкісного автомобіля марки Ferrari, який представники закону забрали за несплату аліментів: борг становить 260 тисяч гривень. Так, машину планують продати на аукціоні за 2 мільйони гривень, а різницю повернути власникові.

Як повідомляв портал "Знай.ua", перший екземпляр Ferrari піде з молотка за небачену суму. Дилер ексклюзивних автомобілів Autosport Designs виставив на продаж перший екземпляр моделі суперкара Ferrari F50. Пробіг авто становить лише 2253 кілометри. Цей Ferrari в 1994 обкатував на тестовому полігоні в Фіорано і потім тестували на дорогах. У 1997 році Ferrari F50 вперше заволоділа приватна особа - бельгійський колекціонер і гонщик Жак Сватерс. Пізніше у машини було ще три власники.

Також "Знай.ua" писав, що стан здоров'я глави Ferrari Серджіо Маркіонне значно погіршилося, внаслідок чого він більше не зможе повернутися до роботи.