Олексій Венедиктов, головний редактор радіостанції «Ехо Москви» уїдливо висловився на адресу Дмитра Кисельова. - свого колеги.

«Когось дивує, що Дмитро Кисельов - смердюча мерзота?» Олексій Венедиктов

,- не пояснив причину своєї цікавості головний редактор.

Дмитро Кисельов вважає несправедливим вручення премії Тетяні Фельгенгауер.

Через кілька хвилин журналіст опублікував у своєму каналі на Телеграмі пост, який раніше був опублікований його підлеглим Олександром Плющовим. Кисельов у прямому ефірі назвав замах на Тетяну Фельгенгауер, журналістку «Ехо Москви», «порізом шкіри на шиї» за що Плющов обізвав Кисельова «гнидою».

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Олександр Плющев і Тетяна Фельгенгауер

Цю не шкода: росіяни відреагували на різанину в "Ехо Москви"

Нагадаємо, що кілька днів тому у своєму шоу пропагандист сильно здивувався, що Тетяна Фельгенгауер була включена в список журналістів, які виступають проти чинної влади. Плющев вважає, що Кисельов таким чином спробував зачепити журналістку, але на ділі він образив лікарів, які врятували Тетяні життя.

«Ніякому ворогу, ніякій гниді, включаючи Дмитра Кисельова, не побажаю я такого порізу шкіри», - резюмував Олександр Плющев.

Нагадаємо, Кисельов готує гарячий "сюрприз" для Путіна: "ми зробимо це на нудистському пляжі"

Як повідомляв портал "Знай.uа" опубліковано кадри різанини в студії Ехо Москви.

Також "Знай.uа" писав, що поранену журналістку радіостанції "Ехо Москви", 32-річну Тетяну Фельгенгауер, лікарі ввели в стан штучної коми.