Під час проведення великої щорічної прес-конференції головою Російської федерації Володимиром Путіним, йому задавали багато питань про захоплення українських військових, Донбас, допінг російських спортсменів. Крім цього, одна з журналісток регіональних ЗМІ поцікавилася у президента Росії про його самопочуття: "Як здоров'я? Всі цікавляться тільки своїми питаннями, а не вашими проблемами. Може, вам допомога у чомусь потрібна?". На це Путін негайно відповів "Не дочекаєтеся!". Трохи пізніше він додав, що готовий обговорити дане питання в приватній обстановці після закінчення прес-конференції.

Варто відзначити, що під час її проведення журналістам всіляко заважали висловити свою позицію і поставити незручні питання. Приміром, після того, як Путін запропонував дати слово українському кореспонденту, його взяв кореспондент одного з російських ЗМІ, пояснивши, що у нього також питання про Україну.

Пролунало питання і про українських моряків, яких Росія заарештувала і засудила, так само як і забрала суда України. Путін переконаний, що українська влада посилала моряків на вірну смерть, проте "…ніхто не загинув, незважаючи на невдоволення українського керівництва", зазначив господар Кремля.

Що стосується інших питань, то відповідями на них всі присутні явно залишилися невдоволені – все пройшло дуже поверхнево і фальшиво. На питання про фінансування національних проектів Путін відповів, що потрібен прорив, устрій, організація роботи та інші нічого не значущі слова, які ніякої конкретики не привносять. Статистичні дані президент Росії прочитав з папірця, хоча всі і без того розуміли, що з того правда, а що ні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Росія нарощує військовий потенціал і виробляє нове озброєння для утримання балансу в світі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Путін допускає позитивне рішення про звільнення українських моряків лише за умови переговорів з Медведчуком.

ТакожЗнай.uа" писав, що російський президент погрожує придбанням "кривавого характеру" створення Єдиної Української Православної Церкви.