На Сахаліні в місті Корсаков місцева влада дивно "пожартувала" над дітьми. На головній площі міста дітлахам спорудили крижаний лабіринт. Цей "гаджет" міг цілком замінити малятам лабіринти із віртуального світу, щоб вони на-живо відчули всі принади бродіння тунелями, якби не одна деталь – лабіринт, на відміну від он-лайнівських, не має ні входу ні виходу.

Після відкриття головної ялинки на площі райцентру, батьки були просто ошелешені дивним "закритим лабіринтом", повідомляє місцеве видання "Сахалін та Курили".

Місцеві жителі почали писати про це в соцмережах, чим викликали подив користувачів. Лабіринт жартома вже назвали "камерою зберігання для дітей". Мами з гумором пишуть, що тепер можна спокійно залишити дитину в такому "манежі" і йти у своїх справах – без їхньої допомоги малюк звідти все-одно не вибереться.

Проте, самим дітям атракціон припав до душі і вони залюбки залазять в нього через стіну, бродять там, а потім вибиралися звідти в такий самий спосіб як і потрапили. Щоправда, найменшим доводиться трохи покапризувати, щоб "переконати" батьків пересадити їх через крижану стіну у цей дивовижний "гаджет".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що об'єкт вважається не завершеним. Термін його здачі намічено на 29 грудня, і будівельники, як припускається, просто не встигли вирізати в лабіринті двері.

Нагадаємо, Трамп "убив" Санта Клауса: американський президент присоромив 7-річного хлопчика за те, що він досі вірить в Санту.

Як повідомляв портал Знай.ua, названо топ-6 найкращих лабіринтів світу

Також Знай.ua писав, у столиці Болгарії Софії активісти організували акцію за звільнення українських моряків, захоплених у полон Росією. Для цього вони прикрасили подаровану російським урядом ялинку жовто-блакитними корабликами.