Росія придумала новий спосіб, як знищити Сполучені Штати Америки.

Виданні "Військово-промисловий кур'єр" опублікувало статтю, у якій запропонували розвернути течію Гольфстріфм, щоб затопити США.

Автор матеріалу пропонує за допомогою термоядерного заряду спровокувати виверження вулкана в океан.

"Прорив радіальної дайки ісландського вулкана Снайфельсйокюдль термоядерним зарядом обрушить південно-західний схил з льодовиком в Атлантичний океан і як наслідок спровокує розворот течії Гольфстрім, води якого затоплять східне узбережжя Північної Америки", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

За словами автора, зсув створить натиск води в улоговині Ірмінгерского моря до Лабрадорского шельфу.

"Тим самим отримаємо довгу хвилю в південно-західному напрямку. Наскільки далеко вона просунеться по осі мірамічі - Вашингтон, залежить від напору", - вважає автор статті.

Нагадаємо, під час новорічних і різдвяних свят Росія може наростити військову агресію проти України.

Про ймовірність нападу Кремля попередили американські аналітики. Росіяни можуть підло використати цей час для свого нападу, адже світ буде відволікатися на святкування. Таку думку висловили американські аналітики Джон Гербст і Майкл Карпентер.

Як повідомляв раніше Знай.ua, станом на ранок 25 грудня вартість березневих ф'ючерсів на нафту марки Brent складаэ $50,73 за барель, свідчать дані Лондонської біржі.

Також Знай.ua писав про те, що ціна на нафту впливає на політику, державний бюджет, соціальні програми Росії набагато потужніше, ніж санкції.