Путін вступає в свій 20-й рік президентства. У зв'язку з цим, один із спікерів російського парламенту заявив, що конституцію РФ час змінювати, аби зняти обмеження на керування Кремлем.

Напрошується прозорий висновок - Путін зупинятися не збирається. Росія вже стала ключовим гравцем на Близькому Сході. Вона готується до конфліктів за контроль над морськими шляхами в Арктиці, де тане крига.

Європа, так само як і США, не реагують на російські авантюри, в той час як ціни на нафту невпинно дорожчають.

Російський автократ похвалився, що його країна за підсумками цього року отримає рекордний дохід з 2011 року, пише в редакційній статті The Times. Але насправді Путін лише відволікає увагу від глибокої соціальної кризи в Росії, яка наступного року стане серйозним випробуванням для його влади.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"В 2019 році Путін, швидше за все, буде вимушений провести структурні і політичні реформи. Це означає, що йому потрібно знайти дорогу назад в Європу. А щоб зробити це, йому доведеться укласти мир з Україною". говориться в повідомленні

Нагадаємо, що президент країни-агресора Володимир Путін підписав закон, за яким зможе обирати категорії громадян, щоб надати їм громадянство своєї країни за спрощеною схемою. Зазначається, що нове рішення прийнято спеціально під Україну. Про це повідомляє російський пропагандистський ресурс.

Зазначається, що раніше закон прийняла нелегітимна Держдума РФ. Російскі чиновники наголосили, що закон "в першу чергу спрямований на підтримку громадян України".

Новий закон передбачає, що Путін може визначати категорії іноземців, які в спрощеному порядку зможуть отримати громадянство РФ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Україна запропонувала Росії провести 5 січня обмін полоненими у форматі 22 на 22 і 79 на 19.

Також Знай.ua писав, терористи "кидають на підвал" і катують своїх бійців, намагаючись вибити з них зізнання у шпигунстві на користь СБУ.