Страшний ролик з десятками отруйних змій швидко став популярним і набрав 3,2 мільйона переглядів.

Боббі Коуен з Техасу, США, разом зі своїми друзями перебував на своїй фермі. Раптом він помітив у дворі маленьку гримучу змію, яка заповзла під сарай.

Боббі разом з друзями підняли сарай навантажувачем і відчули справжній шок. Вони побачили цілу купу отруйних рептилій – їх було не менше тридцяти, передає Daily Mail.

"Ми були — як би це сказати... налякані, напевно... Дуже-дуже здивовані. Як тільки ми підняли будівлю, ми відразу опустили його назад, тому що їх було так багато"

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Американці набралися сміливості і знову підняли сарай, не забувши зняти відео, від якого навіть самий сміливий чоловік вкриється мурашками на шкірі. Дружина Боббі опублікувала відеозапис в Facebook. Відео швидко стало вірусним. Коментарі не змусили себе довго чекати: користувачі писали про жахливий і неприємне видовище, интересовавшись, як чоловік у результаті вступив з рептиліями.

Нагадаємо, Кобра вкусила дресирувальника під час виступу. На щастя, все обійшлося, і він вижив

У місті Пхукет, Таїланд, дресирувальник виступав зі своєю знаменитою коброю. Коли він тримав її на руках, вона несподівано вчепилася в його руку. Чоловік зреагував дуже швидко – від відірвав змію від себе, відкинув її на землю і відійшов від неї.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Мімікрія в дії: ці тварини мають віртуозним мистецтвом маскування. Спробуй знайди

Ці істоти настільки віртуозно прикидаються іншими видами, що часом практично неможливо відрізнити "підступ". Про це повідомляє Clutch.

Також Знай.uа" писав про те, що Несподівана знахідка в несподіваному місці: з шлунка стародавньої змії витягли невідома істота

На днях дослідники приголомшили світ повідомленням про нову знахідку. До речі, і місце, де вчені почали шукати чергове відкриття досить нестандартне. Так в шлунку стародавньої коралової змії, яка протягом 40 років перебувала в сховище, фахівці виявили рептилію невідомого виду. Про це повідомляє Хвиля.

Новий вид отримав назву Cenaspis aenigma ("загадкова обідня змія").