Новорічне привітання російського президента не будуть змінювати через трагедію у Магнітогорську.

В YouTube опублікували відео з привітанням президента Росії Володимира Путіна з Новим роком. Глава РФ не сказав жодного слова про політичну чи економічну ситуацію в країні. Він побажав росіянам везіння в 2019 році й порадив домагатися змін на краще власноруч.

"Головне крок за кроком домагатися підвищення добробуту і якості життя, щоб всі громадяни Росії, щоб кожен з нас вже в наступному році відчув зміни на краще. Зробити це можемо ми тільки разом. Помічників у нас ніколи не було і не буде", - сказав Путін.

При цьому президент країни-агресора жодним словом не згадав про трагедію в Магнітогорську, де напередодні під завалами житлової багатоповерхівки внаслідок вибуху загинули люди.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Новорічне привітання президента не буде змінено через НП у Магнітогорську", - цитують слова Пєскова російські ЗМІ.

Нагадаємо, в ніч на 31 грудня в житловому будинку в місті Магнітогорськ стався потужний вибух.
В результаті вибуху обвалилося перекриття між третім і десятим поверхами житлового будинку, яке розташовувалося над аркою між двома під'їздами. Вибух стався через витік газу. Після цього обвалився цілий під'їзд багатоповерхівки.

В результаті цього інциденту постраждали 48 квартир, в яких проживали 110 осіб. Під завалами опинились десятки людей. Відомо про чотирьох загиблих. Ще чотирьох госпіталізували у важкому стані.

Як повідомляв портал Знай.ua, смертельний вибух у Магнітогорську зафіксували на відео

Також Знай.ua писав, медики розкрили правду про постраждалих від вибуху на львівській ярмарці.