У Новорічну річ мільйонам росіян зробили незвичний подарунок - на одному із популярних телеканалів транслювали телепередачу за участі померлого влітку популярного радянського та російського співака Йосипа Кобзона.

Йосип Кобзон
Йосип Кобзон
Йосип Кобзон

Про це пишуть у соціальних мережах та публікують відповідні фото.

Користувачі активно обговорюють появу в ефірі на Новий рік живого Йосипа Кобзона та обурюються такій витівці кремлівських пропагандистів.

"Журналіст Financial Times в Москві Макс Седдон бачить в новорічному ефірі живого Кобзона. А зараз уявіть, коли це все знімалося (в шубах!), Якщо він помер в серпні", - написав у соцмережах один з користувачів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Зовсім не даремно пенсіонери крейдою пишуть: Кобзон - живий!", - наголошується в коментарях до посту.

Варто нагадати, що відомий співак російської і радянської естради Йосип Кобзон помер 30 серпня на 81-му році життя в Москві після тривалої хвороби.

Нагадаємо, у мережі з'явилися останні прижиттєві світлини відомого російського співака Йосипа Кобзона.

Йосип Кобзон
Йосип Кобзон

Фотографії опублікувала російська актриса Аліка Смєхова у своєму Instagram.

Знімки, зроблені в березні 2018 року, у день народження актриси. Місяць потому, у квітні 2018-го, Кобзона госпіталізували через проблеми зі здоров'ям. 27 липня його підключили до апарату допоміжної вентиляції легенів, але навіть це не допомогло. Йосип Кобзон пішов з життя 30 серпня 2018 року.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 30 серпня від тривалої хвороби помер знаменитий співак Йосип Кобзон. Артист російської естради помер у віці 80 років.

Йосип Кобзон махає
Йосип Кобзон махає

Про те, що співак помер, повідомили родичі. Довгий час Кобзон був у комі, і це не в перший раз, це було не вперше. Раніше співак переніс кілька серйозних операцій, але свою концертну діяльність після них продовжив.

Журналіст розповів досі невідомі факти про смерть співака, якими вирішив поділитися син Кобзона Андрій.

Також Знай.ua писав про те, що закритий спосіб життя вдови народного артиста, шанувальника псевдореспублик, політики Путіна і вихідця з України Йосипа Кобзона, став приводом для чуток.