У мережі набирає популярності і активно обговорюється короткий відеоролик, на якому співробітник одного з ресторанів витирає рот прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова.

Ролик підписано так: "Нічого особливого, просто Пєскову витирають серветкою рот. Ви тільки уявіть, наскільки вони охр*нелі і відірвані від реальності". На відео видно, що чиновник в компанії інших людей знаходиться в ресторані, при цьому дівчина, яка знімає на телефон засмутилася, що все пропустила і почала знімати тоді, коли вже все з'їли.

Користувачі мережі не могли обійти ролик стороною і почали активно обговорювати його, нерідко не соромлячись у виразах: "Да ладно, я б на місці Пєскова змушував би їх ще свою ж*пу витирати... ", "І це правильно! Як французькі королі. А в кремлі пора вводити посади придворних власників горщиків і витирателів сановних дуп", "ж*пу, напевно, теж витирають...журавлину поставити на цю справу".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Кремль прокоментував підлий захоплення українських моряків співробітниками ФСБ в Керченській протоці. Прес-секретар господаря Кремля зробив нахабну заяву, в якій сказав, що в Москві українських моряків, захоплених у нейтральних водах Чорного моря, не вважають воеенопленными.

Як повідомляв портал "Знай.uа": скандально відома українська співачка Ані Лорак, яка будує кар'єру в Росії, не так давно опублікувала спільний знімок з дружиною Пєскова, чим шокувала передплатників в шок. Користувачі не змогли дізнатися Тетяну Навку в домашньому одязі та без макіяжу.

Також "Знай.uа" писав, що Путін знову дав привід обсипати себе глузуванням і подколами з боку користувачів мережі, з'явившись на публіці з забинтованным пальцем на Різдво в Спасо-Преображенський собор у Санкт-Петербурзі. Як повідомив його секретар Дмитро Пєсков, російський лідер порізався, але більше нічого не додав. Користувачі, які написали безліч коментарів і не стримувалися у виразах, при цьому найбільш популярною версією було те, що путін порізався в той час, як вважав гроші.