Російського адвоката Наталю Весельницьку Сполучені Штати Америки звинуватили в перешкоджанні правосуддю у справі про відмивання грошей.

Цю інформацію повідомив телеканал CNN, посилаючись на правоохоронців.

Наталя Весельницкая

Ще в 2016 році Весельницька засвітилася в гучному скандалі - імовірно депутат зустрічалася в Trump Tower в Нью-Йорку з сином Дональда Трампа. Наголошується, що це звинувачення вказує на зв'язок Весельницької з російським урядом.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Згідно з даними американського телеканалу, Весельницьку звинувачують у відмиванні грошей кіпрською інвестиційною компанією Prevezon Holding Ltd., а також у зв'язках з її російським власником Денисом Кацивим. Весельницька знаходиться за межами США і навряд чи коли-небудь постане перед судом.

Нагадаємо, в розслідуванні російського втручання в американські вибори намітився прогрес – дати свідчення погодився син президента США Дональд Трамп-молодший.

Засідання юридичного комітету Сенату відбудеться в закритому режимі, відомо, що вже навіть намічена конкретна дата, але її поки тримають в таємниці. Коментувати ситуацію адвокат сина американського лідера Алан Футерфас категорично відмовився.

Підставою для такої уваги сенаторів стало опубліковане Трампом-молодшим листування про зустріч, де російська сторона нібито пропонувала йому отримати засекречену інформацію, що стосувалася головної конкурентки його батька на виборах, Хілларі Клінтон.

Раніше портал писав, за даними екс-адвоката президента США Дональда Трампа Майкла Коена було встановлено, що Трамп, ще будучи кандидатом в президенти, погодився на зустріч свого сина з росіянами. Мета зустрічі полягала в тому, що росіяни планували надати Трампу компромат на його суперницю у виборах Хілларі Клінтон.