Павло Дуров представить продукт, під який рік тому Telegram залучив у інвесторів $1,7 млрд. Зустріч з цими ж великими інвесторами відбудеться протягом місяця, розповів The Bell, знайоме з планами засновників. А основну мережу Mainnet запустять у березні.

Команда Павла Дурова звернулася до інвесторів з приводу того, що проект TON буде готовий до запуску на початку цього року, але все ж можливі затримки на 2-3 місяці – «інноваційної природи цієї розробки».

Дурову - 34: цікаві факти про мільярдера

Детальніше. протягом місяця відбудеться зустріч найбільших інвесторів проекту, на якій команда представить, як працює дана блокчейн-платформа і перші приклади її роботи. Підтверджують, що за новими даними, Дуров повинен показати інвесторам тестову версію TON найближчим часом.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Дуров позмагався з Путіним топлес

Крім цього, в останній розсилці, яку розіслали інвесторам нової платформи (документ надав канал @Tgram, який пильно стежить за новинами TON; автори цього каналу отримали її на початку січня). У документі пишуть про останні зміни в дорожній карті з розробки TON і кріптовалюти Gram:

  • Команда, яка працює над TON, буде готова до повного запуску на початку 2019 року, хоча можлива і невелика затримка в 2-3 місяці з-за «розробки інноваційної природи».
  • TON зараз готовий приблизно на 90%, а свіжі новини про платформі з'являться в лютому 2019 року. ).
  • Тестова мережа Testnet відкриється в січні (за інформацією @Tgram, отриманої від одного з інвесторів, Testnet зараз вже відкрита).
  • На лютий заплановано аудит Testnet з метою пошуку помилок і недоробок.
  • Робоча версія этоц платформи (“Mainnet”) буде відкрита і представлена публіці в березні 2019 року, говориться в розсилці.

Нагадаємо, день народження Telegram: історія і основні секрети дітища Дурова.

Як повідомляв "Знай.uа" шерше ля фам: Дуров судиться з найкращим другом з-за жінки.

Також "Знай.uа" писав, що Павло Дуров побився з злодіями в Сан-Франциско.