Загадковий цивільний рейс Nordwind Airlines прямує з Москви да Каракасу (Венесуела). Boeing-777 може доставити до Венесуели 500 пасажирів, а може й вивезти з країни 500 чоловік.

Цю інформацію повідомляє Нова газета.

У виданні пишуть, що на борту літака, що вилетів з аеропорту "Внуково", зовсім не було пасажирів.

Журналісти переконані, що борт, який вилетів у Каракас тільки вранці, повернувся з Таїланду і відправився в новий рейс, заправившись "під зав'язку" і взявши на борт два екіпажі.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До цього дня авіакомпанія Nordwind Airlines, що спеціалізується на чартерних туристичних маршрутах, ніколи не здійснювала польотів до Венесуели.

А тим часом в російському МЗС рекомендують туристам не їздити до Венесуели.

Нагадаємо, лоукост-авіакомпанія Ryanair незабаром порадує українців чотирма новими рейсами з Києва до Німеччини. Ця інформація була оприлюднена на офіційному сайті авіакомпанії.

Згідно з оновленим розкладом, з жовтня 2019 року з міжнародного аеропорту "Бориспіль" можна буде полетіти в Дюссельдорф, Франкфурт, Карлсруе і Нюрнберг!

Раніше портал писав, багато авиакомпаній, послугами яких активно користуються українські громадяни, останнім часом кардинально змінили правила перевезення багажу. Саме тому журналісти зібрали головні нововведення найпопулярніших перевізників, які літають з України.

Пасажири, у вартість квитка яких не входить перевезення зареєстрованого багажу, зможуть взяти з собою на борт літака одну ручну поклажу вагою до 7 кг і розмірами не більше 55х40х20 см, а також верхній одяг і парасольку.

Інші речі та аксесуари, в тому числі ноутбук, пресу, фотоапарат, документи і навіть товари duty free, повинні бути розміщені всередині ручної поклажі.

Як повідомляв "Знай.uа", українські авіакомпанії виявилися самими багатими. Рейтинг очолила компанія МАУ.

Також "Знай.uа" писав, про авіа-етикет, вчимося літати красиво.