Знамените подружжя принца Вільяма та Кейт Міддлтон, які за версією ЗМІ планують народити четверту дитину, прибули до Шотландії з почесною місією.

Герцоги Кембриджські приїхали в шотландське місто Данді, щоб взяти участь в офіційному відкритті філії музею Вікторії та Альберта V & A Dundee, патроном якого є Кейт.

До слова, будівлю музею спроектував японський архітектор Кенг Кума, а на будівництво цього вражаючого культурного об'єкта, що нагадує корабель, було витрачено понад 105 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Для виходу в світ 37-річна герцогиня Кембриджська вибрала улюблене пальто в зелено-синю клітку від Alexander McQueen, яке вона вже одягала кілька разів.

Зазначимо, що Кейт зберегла прекрасну фігуру після народження трьох дітей і тому не відчуває проблем з гардеробом і може спокійно носити старі речі, хоч це і не дуже вітається королівським протоколом.

На цей раз Міддлтон доповнила образ чорними щільними колготками, замшевими човниками tod's, зеленим клатчем і акуратними сережками.

Уперше вона була помічена в цьому пальто сім років тому - у 2012 році під час візиту до Сент-Ендрюського університету, а потім у 2013-му відвідала в ньому різдвяну службу в Сандрінгемі.

Герцогиня Кембриджська 2012 року у Сент-Ендрю:

Герцогиня не вперше одягає старі речі, замість нових. Як говорить сама Кейт, у неї є улюблені ковбойські чоботи, і їм вже більше пяти років.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон одягла старе пальто при відвідуванні церкви.

Як повідомляв портал Знай.ua, син Кейт Міддлтон видав сімейну таємницю.

Також Знай.ua писав про п'ять звичок Кейт Міддлтон, які підкорили весь світ.