Російський чиновник оскандалився нецензурною лайкою під час відеогри у мережі.

Про це пишуть російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що в Росії звільнили першого заступника гендиректора державної компанії "Росгеологія" Руслана Горрінга. Це сталося після того, як в Мережу виклали трансляцію відеоігри, під час якої він хизувався сексом з підлеглими і нецензурно погрожував іншим гравцям.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Журналісти відзначають, що опубліковане в Мережі відео було змонтовано з фрагментів трансляції гри PlayerUnknown's Battlegrounds на сервісі Twitch. У першій частині ролику видно, як Горрінг матюкається та кричить на інших гравців, а одному з них погрожує "поставити раком" і повідомляє, що "жив серед урок".

У другій частині відео чиновник покликав до мікрофона жінку, яка перебувала за кадром. Він змусив її розповісти, як звільнив за те, що вона замовила йому квитки в літаку не в першому, а в бізнес-класі. Потім Горрінг знову взяв її на роботу і відправив до "філії", щоб вона йому "стукала".

Однак і на цьому чиновник не заспокоївся. Далі він почав розповідати про свої сексуальні стосунки з підлеглими. Горрінг відчитував жінку, що сидить поруч, за те, що вона та інші співробітниці обговорювали, з ким у компанії він спав, і заявив, що у нього там було "чотири принцеси".

Також чиновник похвалився, що разом з начальником збирається зустрітися з одним з найбагатших людей Росії – мільярдером Леонідом Міхельсоном.

Дикий спіч завершився для чиновника ганебним звільненням.

Нагадаємо, у мережі набирає популярності і активно обговорюється короткий відеоролик, на якому співробітник одного з ресторанів витирає рот прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова.

Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

Ролик підписано так:

"Нічого особливого, просто Пєскову витирають серветкою рот. Ви тільки уявіть, наскільки вони охр*нелі і відірвані від реальності".

Як повідомляв раніше Знай.ua, генпрокуратура склала нову підозру депутату Держдуми Росії Володимиру Жириновському – в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Володимир Жириновський
Володимир Жириновський

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Також Знай.ua писав про те, що новий рік для Білорусі розпочався із активного наступу з боку колись "дружнього" Кремля.