Декларації російських чиновників, які вони опублікували напередодні, дозволили визначити найбагатшого представника влади. Найзаможнішим членом російської Ради Федерації став Валерій Пономарьов.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Його доходи за підсумками 2016 року виявилися самими великими, що дозволило йому стати найбагатшим сенатором в РФ.

Він другий рік поспіль утримує це звання. За підсумками 2016 року він заробив 2,6 мільярда рублів. За попередній період його доходи були вдвічі скромнішими - трохи більше мільярда рублів.

Пономарьов є співвласником "Океанрибфлота". Це одне з найбільших рибопромислових підприємств Камчатки. Також у нього є акції "Інтерпромбанку".

Найзаможнішим серед депутатів став представник "Єдиної Росії" Андрій Палкін. Його доходи за підсумками 2016 року склали 678,4 мільйона рублів. У попередньому періоді цей показник був ще вище. У 2015 році російський депутат став багатшим на 1,5 мільярда рублів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російський президент Володимир Путін відзвітував про свої доходи в 2016 році.