Громадянка Білорусі, Анастасія Вашукевич ( Настя Рибка) повідала історію про «компромат», який є у неї на президента США Дональда Трампа і його відносинах з Російською Федерацією. Вона повідомляє у своєму інтерв'ю CNN, що придумала цю історію з метою зацікавити пресу і врятуватися від укладення в тайській в'язниці.

Настя Рибка заявила, що це була геніальна ідея, і якби була можливість повернути час назад, вона би не вчинила інакше. «Я вважаю, це врятувало мені життя. Якщо б журналісти не прийшли, і ця історія не потрапила б до газети, можливо, я б уже була мертва», - розповіла репортерам Рибка.

У своїй бесіді Анастасія також висловилася про заборони російських спецслужб, які були їй поставлені. Вашукевич не дозволялося торкатися тем, особливо які стосувалися бізнесмена Олега Дерипаски.

23 січня була призначена прес-конференція, на яку власне «секс-тренер» Рибка не з'явилася. Нагадаємо, що Анастасія Вашукевич (Настя Рибка) підозрюється в Росії в втягнення в заняття проституцією і за організацію нелегальних тренінгів.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ
Показати ще

Уродженці Білорусі Настя Рибка (Анастасія Вашукевич) і Алекс Леслі (Олександр Киррилов) були помічені і заарештовано в аеропорту Шереметьєво. Після їх депортації в Росію, стало відомо , що в Таїланді вони отримали умовний термін за оранізації секс-тренінгу.

У лютому 2018-го року Настя Рибка пустила в хід свою історію про зв'язки Трампа та Росії, заявивши американським журналістам, що «знає дуже багато». А саме, що вона була очевидцем зустрічей Трампа з Дерипаскою, на яких вона була присутня тричі. Але чи є дійсно компромат у Рибки? "Раз я ще жива – значить, є ще якісь надії до мене", –
на це питання вона відповіла у своєму інтерв'ю відразу ж після звільнення, але де зберігається цей компромат, Рибка віджартувалася. За розмову з Рибкою і Леслі, їх агенти просять суму більше тисячі доларів.

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко дав доручення зайнятися звільненням Насті Рибки з російського СІЗО.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", заарештованих за інтим-тренінги в Таїланді Настю Рибку і Алекса Леслі здав російський покупець.

Крім того, портал "Знай.ua" писав, що Настя Рибка вийшла на свободу і поїде прямо до Лукашенка.