У кожної першої леді присутній дух бунтарства, і вони його намагаються реалізувати у своєму житті, хто як може.

Частіше за все вони намагаються забути про протокол і вийти в світ у дуже сміливому образі. Звичайно, тут варто згадати Меган Маркл, яка дозволила прийти в театр у міні-сукні, або Бріджит Макрон, яка прийшла в штанях та кросівках.

Летиція – королева Іспанії – продемонструвала дуже неочікуваний образ на форумі по боротьбі з раком Por Un Enfoque Integral, який пройшов у Мадриді.

Проте, люди звернули увагу не на промову королеви, а на одяг, у якому вона з’явилась на форумі. Дружина Філіпа VI одягнула на себе тонкий прозорий чорний джемпер, через який було видно світлу нижню білизну.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Жінка одягла також коричневу замшеву максі-спідницю з високим розрізом, а також доповнила свій образ чорними ботфортами на шпильці. У руках в неї була сумочка з крокодилячої шкіри.

Нагадаємо, фото молодої Меган Маркл подруга злила в Instagram. На світлині співачка зображена з юною герцогиною Сассекською. Зазначається, що фото ще ніколи не бачила публіка. На знімку усміхнені Кетрін і Меган позують перед самодіяльним мюзиклом, в якому обидві вони брали участь.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Кейт Міддлтон затьмарила всіх на День народження матері. Вона потрапила в об'єктиви фотографів по дорозі на сімейну вечірку. Герцогиню Кембриджську сфотографували неподалік від квартири її сестри Піппи в фешенебельному районі Лондона Челсі. Дружина принца Вільяма прямувала на святкування дня народження своєї матері Керол, якій виповнилося 64 роки. Після цього Міддлтон опублікувала знімки на своїй сторінці в Instagram.

Також Знай.ua писав, що Меган Маркл поскаржилася на шкільні роки. Герцогиня Сассекська позбулася Instagram, Twitter і ще кілька блогів. Втім, журналісти і фанати досі знаходять старі записи Меган на просторах інтернету. Так, днями в мережі опублікували твіт Маркл, в якому вона поскаржилася на нелегкі шкільні роки. Виявляється, дружина принца Гаррі була справжнім ізгоєм, а причина всьому - незвичайний колір шкіри.