Весь світ знає, хто головна бунтарка в королівській родині. Безсумнівно, лаври першості в порушенні правил дістаються Меган Маркл. Дружина принца Гаррі вже неодноразово показувала свій неприборканий норов, і, ймовірно, ми ще не раз будемо спостерігати нетипові для монаршої особи вчинки.

Виявляється, в королівській родині є ще одна бунтарка. І ви дуже здивуєтеся, адже від Єлизавети II такого не очікував ніхто.

Так, згідно з протоколом, члени королівської родини не повинні публічно говорити про політику і підтримувати будь-які партії - це може призвести до конституційної кризи. Під час конференції на честь 100-річчя Сандрінгемського жіночого інституту промова Єлизавети ІІ вразила місцеві ЗМІ, адже вона прокоментувала вихід Великобританії з Європейського Союзу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Сьогодні важливо робити акцент на терпінні, дружбі, сильній орієнтації на співтовариство і враховувати потреби інших. Звичайно, кожне покоління стикається з новими викликами. У сучасну епоху ми шукаємо нові відповіді, і я, наприклад, віддаю перевагу перевіреним рецептам. Важливо знайти спільну мову один з одним, при цьому не втрачати загальну картину". цитує слова Єлизавети II британське видання

Нагадаємо, герцогиню Сасекську Меган Маркл запідозрили у зраді принцу Гаррі.

Американська актриса Меган Маркл з першої своєї появи в британській королівській сім'ї викликала справжню бурю обговорень. Зараз вона одна з найбільш обговорюваних особистостей світу. Особливу увагу вона привернула до себе після того, як завагітніла первістком.

Відносини принца Гаррі і Меган Маркл здаються просто ідеальними: вони часто з'являються на публіці разом і виглядають дуже закоханими. Однак, у західних ЗМІ вже поповзли чутки про те, що у пари можуть бути деякі проблеми.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Меган Маркл накинулася на дітей Кейт Міддлтон.

Також Знай.uа писав, що чоловік Кейт Міддлтон повторив конфуз принца Гаррі.