На гірськолижному курорті Куршевель у французьких Альпах легкий літак з п'ятьма пасажирами на борту врізався в замет. Про це пише Dauphine liberе.

Самолет улетел в сугроб

Самолет улетел в сугроб Самолёт во французском Куршевеле не успел затормозить и вылетел в сугроб. На борту находились 6 человек. Одна девушка серьёзно пострадала

Geplaatst door Life Новости op Vrijdag 8 februari 2019

Інцидент стався в п'ятницю, 8 лютого. Літак з п'ятьма пасажирами на борту здійснив посадку і їхав по злітно-посадковій смузі. Однак пілот не зміг своєчасно загальмувати, і повітряне судно буквально врізалося у сніговий замет на фініші злітно-посадкової смуги.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

В результаті інциденту чотири людини отримали легкі поранення. Постраждалих доставили в лікарню.

Раніше ми писали, що у п'ятницю, 8 лютого, відбулося зіткнення двох поїздів в іспанській Каталонії, у результаті якого одна людина загинула. Трагедія трапилася неподалік від міст Манреса і Сан-Винсенс-де-Кастелле, які розташовані на північний захід від Барселони.

Згідно з попередніми даними рятувальників, 76 пасажирів відбулися легкими пораненнями, близько 16 людей отримали травми середньої тяжкості і як мінімум 2 пасажира серйозно поранені.

Як стало відомо, на місце жахливої аварії протягом кількох хвилин прибули пожежники, поліція, а також медики швидкої допомоги. При цьому Система невідкладної медичної допомоги направила на місце катастрофи вісім медичних бригад. Понад 50 постраждалих пасажирів негайно переправили в Манресу, де в ратуші облаштували спеціальний пункт допомоги.

На даний момент причина події залишається невідомою. Представник Каталонського агентства цивільного захисту Джоан Грасіа повідомила каталонському громадському телебаченню, що один з потягів в'їхав в інший.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Кемеровській області автобус, що перевозив гірників, перекинувся і впав з обриву. В результаті катастрофи загинули 6 осіб, ще 16 отримали пошкодження різного ступеня тяжкості. Згідно з інформацією правоохоронців, висота, з якої впав автобус, становить близько 10 метрів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Запоріжжі на набережній сталася аварія, в результаті якої постраждало дві людини.

Також Знай.uа" писав, що в Івано-Франківській області поїзд зійшов з рейок, після чого зіткнувся з вантажівкою.