У лондонському аеропорту Хітроу у літака компанії British Airways не вийшло приземлитися внаслідок сильних поривів вітру. Про подію стало відомо з відповідного відео, яке було опубліковано на каналі Big Jet TV на YouTube.

У ролику видно, що у пілотів практично вийшло посадити повітряне судно, але в результаті потужного пориву вітру літаку довелося екстрено набирати висоту після нетривалого контакту з землею.

Як відомо, на територію Великобританії в кінці тижня обрушився ураган Ерік. Згідно з прогнозами синоптиків, швидкість вітру в окремих регіонах може досягати 31 метра в секунду.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що делегація футбольного клубу "Олімпік" не змогла з першої спроби приземлитися в Києві, оскільки на підльоті до аеропорту екіпаж зустрів густий туман, через який видимість знизилася до небезпечного рівня. Повітряне судно з донеччанами повинно було приземлитися глибокої ночі, проте зробити це не виявилося можливим. Наблизившись до поверхні, літак змушений був повторно набрати висоту. В результаті у футболістів не вийшло провести час з родинами, і вони повернулися в турецьку столицю.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відомий російський журналіст Іван Ургант потрапив у ДТП в США. В той час, як він катався на велосипеді, його підрізав позашляховик, і Ургант впав. У результаті ведучий отримав травму руки і змушений носити фіксатор на зап'ясті. В ефірі передачі ведучий поскаржився на те, що рука болить по теперішній час, а також підкреслив, що змушений вести передачу через біль.

Також "Знай.uа" писав, що вчені попередили про жахливі наслідки, які можуть виникнути в результаті нагрівання світового океану. Серед іншого вони назвали шторми, землетруси і урагани, що являє собою велику небезпеку для всього живого на нашій планеті. Крім того, вчені заявили, що нагрівання світового океану відбувається на 40% швидше, ніж передбачалося до цього. Варто відзначити, що температура води в минулому році встановила новий рекорд.