У Росії тривають розгляди у справі про виготовлення вибухівки, головний підозрюваний знову затриманий.

Аспіранта МДУ Азата Міфтахова - головного підозрюваного у справі, доставили в Головінський суд Москви. Він підозрюється в підпалі офісу «Єдиної Росії».

Відомо, що кілька днів тому хлопець був затриманий за виготовлення вибухівки прямо в гуртожитку МГУ. Через деякий час хлопця відпустили. І ось Міфтахов знову в суді. Тепер він проходить за статтею про хуліганство.

Про це повідомляє інформаційний портал Politeka, посилаючись на популярний російський телеграм-канал Life Shot:

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Аспіранту МГУ Азат Міфтахова продовжили затримання ще на 72 години. Сам Азат Міфтахов свою провину не визнає. Каже, що нічого не підпалював ». - повідомляє Life Shot.

Нагадаємо, як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", російська телеведуча Ольга Скабеева виступила зі скандальною заявою в прямому ефірі пропагандистського ток-шоу "60 хвилин" на каналі "Росія 1". Одіозна журналістка заявила, що в "нашій" Україна вулиці ніколи не будуть називатися на честь Бандери і Шухевича. Крім цього, пропагандистка назвала "гидотою" пропозицію про проведення в Україні декомунізації. Раніше повідомлялося, що скандальна російська пропагандистка Ольга Скабеева сама винна в інциденті в Страсбурзі, оскільки намагалася перешкодити прямому ефірі українських телеканалів, вважає російський публіцист Олександр Невзоров.

Також "Знай.ua" писав про те, як на похоронах російського репера Кирила Тлумацького (Децла), які пройшли в Москві в середу, 6 лютого, стався неприємний інцидент. Як пише МК, церемонія прощання з артистом відбулася в ритуальному залі Центральної клінічної лікарні міста. В один з моментів, мікрофон взяв невідомий молодий чоловік, який пообіцяв "помститися за Кирила". "Кирило, ми помстимося за тебе, хто це зробив - буде покараний. Всі відповідатимуть за це", - заявив перед рідними і шанувальниками Децла невідомий. Його мова перебив батько репера Олександр Тлумацький.

Як повідомляв "Знай.ua", Георгій Тука розповів, що ймовірне падіння Кримського моста може надовго замкнути акваторію Азовського моря, тому екологія обох морів вже зараз на межі катастрофи.