В Іспанії місцевий чоловік убив і розчленував дівчину, яка переїхала з Російської Федерації. Її останки він 1,5 року зберігав у холодильнику.

Зазначається, що знайти злочинця вдалося тільки зараз. Про це повідомляють іспанські ЗМІ.

"Даша народилася в Росії, але потім її усиновила пара з Іспанії. Як тільки дівчині виповнилося 20, вона пішла до свого хлопця", - йдеться у повідомленні.

Проте журналісти відзначають, що мотивив, чому чоловік скоїв жорстоке вбивство - досі невідомі. Убивця відмовляється давати свідчення поліції.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Спіймали його випадково - іспанець проговорився про вбивство продавщиці в місцевому магазині. Вона і зателефонувала в поліцію", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у четвер, 7 лютого, стало відомо про затримання підозрюваного у вбивстві учасника АТО Віталія Олешка (Сармата).

У повідомленні йдеться, що житель Дніпра, екс-боєць батальйону "Торнадо", якого підозрюють в організації вбивства учасника АТО Віталія Олешко (Сармата), п'ять місяців постійно міняв місце проживання. Він був затриманий в ніч на 7 лютого у Львові.

Аброськін розповів, що затриманий - житель Дніпра, екс-боєць батальйону "Торнадо". При ньому було посвідчення поліцейського Європолу.

Убитий Сармат воював на сході України в складі батальйону "Донбас" і вів активну громадську діяльність. Його застрелили 31 липня 2018 року в Бердянську на очах у очевидців.

Як повідомляв раніше Знай.ua, жорстокого вбивцю 10-річного хлопчика відправили не до тюремної камери, а до психіатричної лікарні. Про це розповіли в прес-службі ГПУ.

Відомо, що росіянин ножем пошматував маленького хлопчика в Києві. Сталась трагедія ще першого лютого цього року. Чоловік наніс дитині 23 удари ножем. Увесь цей час тривало слідство.

Судово-психіатричний експерт установила, що підозрюваний на момент убивства був у неадекватному стані. Саме тому Київський суд вирішив помістити росіянина до психіатричного закладу.

Також Знай.ua писав про те, що 12-річна жителька племінного району Хибер у Пакистані жорстоко поплатилася за те, що намагалася втекти з коханим хлопцем.