Президент Венесуели назвав себе робочим людиною, а також "глибоким християнином" і порівняв себе з Ісусом Христом.

Про це він заявив в ході підготовки до військових навчань, які повинні пройти 10 лютого.

Я робітник, як Ісус, Христос-Спаситель, глибокий християнин — від серця християнина до Бога нашого, — сказав Мадуро.

Ніколас Мадуро, президент Венесуели
Ніколас Мадуро, президент Венесуели

Крім цього, Мадуро звернувся до військовослужбовців країни з вимогою посилити свою готовність перед лицем загрози для Венесуели.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше президент Венесуели Ніколас Мадуро в ході виступу на мітингу своїх прихильників в Каракасі назвав себе єдиним конституційним президентом.

Ніколас Мадуро, президент Венесуели
Ніколас Мадуро, президент Венесуели

— Є тільки один конституційний президент, обраний народом на вільних виборах. І цей президент — робочий хлопець Ніколас Мадуро Морос. Я президент всієї Венесуели, зазначив він.

Дивіться: Ніколас Мадуро, Диктатори

Це, до речі, не єдине, за що кепкують над президентом Венесуели. Ніколас Мадуро ще любить смачно поїсти. Коли Венесуелі доводиться просити міжнародну спільноту рятувати окремі райони від голоду – Ніколас поправляється.

Нічого проти огрядності, але анатомічні форми тут грають не на користь президента. Топом став випадок, коли не зорієнтувавшись, що камери вже включені "Ель президенте" витягнув і із кишені емпанаду (страва аргентинської кухні).

У 2018 Мадуро знову вляпався у неприємності за столом. У мережу потрапило відео, як президент відпочивав у ресторані Nusr-Et в Стамбулі. Візит обернувся скандалом. Політик пообідав, нібито нічого страшного, якби не те, що середній чек в турка виявився на півтисячі доларів. Враховуючи, що середня зарплата пересічного венесуельця становить два долари в місяць.Трапеза не додала Мадуро популярності.

Дивіться: Nusr-Et в Стамбулі

а

Нагадаємо, чоловік королеви Великобританії Єлизавети II принц Філіп відмовився від водійських прав.

Як повідомляв "Знай.ua", герцогиню Кембриджську Кейт Міддлтон помітили на церемонії нагородження лауреатів кінопремії BAFTA в сережках принцеси Діани з перлинами.

Також "Знай.ua" писав, що на німецькому аукціоні не вдалося продати картини нацистського лідера Адольфа Гітлера.