Чоловік королеви Великобританії Єлизавети II принц Філіп відмовився від водійських прав. Про це сказано в заяві з Букінгемського палацу.

Наголошується, що 97-річний принц Філіп прийняв рішення добровільно здати документи після аварії, в яку він потрапив у січні цього року. Британські поліцейські підтвердили цю інформацію.

Нагадаємо, в п'ятницю, 18 січня, стало відомо про аварію, у яку потрапив чоловік британської королеви Єлизавети II 97-річний герцог Единбурзький принц Філіп.

Про це повідомляє Daily Mail.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Видання зазначає, що герцог Філіп під час ДТП перебував за кермом позашляховика Range Rover. Аварія трапилася біля маєтку Сандрингем.

На даний момент повідомляється про двох постраждалих. У Букінгемському палаці офіційно цю інформацію підтвердили. Також окремо повідомляється, що герцог не постраждав.

За даними поліції з місця аварія, позахляховик герцога перевернуло, а друга машина з'їхала з дороги.

На місце ДТП одразу прибули медики. За словами свідків, поліція допомогла герцогу Філіпу вибратися з Range Rover і, як відзначається, він був у свідомості, але сильно вражений.

Варто додати, що Філіп у квітні 2018 року переніс операцію на стегні. З серпня 2017 року чоловік Єлизавети офіційно перебуває на пенсії. З 1952 року він взяв участь у 22 219 сольних заходах, виконуючи свої королівські обов'язки. Однак, у цьому році він не зміг відвідати різдвяну церковну службу в Сандрінгемі разом з іншими членами королівської сім'ї, залишившись вдома.

Останній раз принца бачили на публіці перед сімейним обідом в Букінгемському палаці, який Єлизавета традиційно дає напередодні Різдва.

Нагадаємо, герцогиня Сассекська вирішила порадувати шанувальників чорною спідницею зі спокусливим розрізом, незважаючи на те, що знаходиться у цікавому стані.

Раніше Знай.uа повідомляв, у королівській сім'ї Великобританії виник черговий конфуз через одного з п'яних членів сім'ї.

Також Знай.uа писав, британська королева продовжує дивувати громадськість своїм тонким смаком і відчуттям стилю, незважаючи на настільки похилий вік.