У білоруському місті Стовпці 15-річний підліток зарізав старшокласника і 50-річну вчительку. Ножові поранення також отримали двоє однокласників нападника, які спробували захистити педагога.

Все відбулося 11 лютого, коли близько 7:40 Вадим Милошевский прийшов на урок історії, після чого вийшов з класу, а потім повернувся з ножем у руці. Після цього він завдав кілька ударів своїй вчительці Марині Пархімович, яка від отриманих поранень померла.

Ножові поранення отримали і двоє однокласників, які намагалися завадити нападнику, після чого останній покинув кабінет. У сусідньому він убив одинадцятикласника Сашу (деякі ЗМІ стверджують, що він був сином убитої вчительки). Постраждалі, вік яких 15 і 16 років, знаходяться в реанімації, вони отримали колоті і різані ножові поранення.

Дмитро Плескач, завідувач хірургічним відділенням, повідомив: "На даний момент обидва пацієнта прооперовані, стан важкий стабільний. До надання допомоги залучені обласні фахівці, на даний момент їх життю нічого не загрожує".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Після пригоди діти замкнулися в кабінетах і почали телефонувати батькам, які поспішили до будівлі школи, довкола якої одразу ж виставили оточення. Як повідомляють місцеві жителі, підліток з ножем вистрибнув з вікна другого поверху і побіг в сторону траси, однак його затримав ОМОН.

Що стосується Вадима, то його сім'я переїхала в місто кілька років тому, а в цю школу він перейшов півроку тому. Вчителі розповіли, що був "спокійним хлопчиком", непогано вчився, що також підтверджують і всі його знайомі. Один з його приятелів сказав: "Ніякої ненависті до когось у нього точно не було. Навіть навпаки. Він ніколи ні на кого не гнівався. Таке відчуття, що він взагалі не вмів сердитися. Байдужий був до всіх"

Вчителі закладу стверджують, що у підлітка не було конфліктів ні із вбитої вчителькою, ні з іншими підлітками. Також стало відомо, що напередодні трагедії Вадим видалив свій аккаунт у соціальній мережі. В даний час ведуться слідчі заходи.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Кременчуці Полтавської області між школяркою і її вітчимом стався конфлікт, в ході якого дівчинка зарізала чоловіка.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у 75-річному віці помер відомий актор Кармен Ардженціано, який отримав популярність завдяки ролі в Хрещеному батьку-2.

Також "Знай.uа" писав, що згідно з інформацією слідства, замовники вбивства Катерини Гандзюк оцінили її життя в 5600 доларів.