Не так давно 30-річний ірландець Нік О'донахью, який працює менеджером в області програмного забезпечення, летів з Австрії в Лондон. Політ, як зазвичай, веселим назвати було складно. Однак в один момент все кардинально змінилося і більше цей вояж, яких відбувався на висоті 10 тисяч метрів, він ніколи не забуде, про що повідомляють naviny.

Нік ділиться своїми спогадами: "Я летів додому після робочої поїздки в Австрію. У сусідньому ряду летіли якісь студенти, які базікали як божевільні. Я дивився у вікно і тут побачив цю фігуру. У неї безумовно були конкретні обриси".

Ірландець не повірив власним очам, після чого попросив дівчину, яка сиділа поруч з ним, подивитися в ілюмінатор. О'донахью заявив, що вона також була вражена, після чого літак зайшов за хмари, і неймовірна картинка зникла. Тим не менш, перед цим ірландець встиг зробити кілька фотознімків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

О'донахью розповідає: "Все це ми спостерігали протягом двох хвилин. Для мене цей об'єкт був дуже схожим на людину, але, чесно кажучи, я поняття не маю, що це було. Мені в коментарях писали, що це верхній шар хмар, які знаходилися дуже щільно один до одного. Але від того, що побачив, я так отетерів, що ніколи не повірю, що це були просто хмари. Занадто слабке пояснення".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Угорщині відкрили понад 370 кримінальних справ стосовно українців. Всі вони стосуються незаконного отримання громадянства. За словами генерального прокурора країни, ведеться 60 розслідувань, ще 32 знаходяться на початковій стадії. По 108 справах уже винесено судові рішення, але два з них ще не є остаточними.

Як повідомляв портал "Знай.uа": на аукціоні в Німеччині не вийшло продати п'ять картин, написаних Гітлером. Варто відзначити, що торги супроводжувалися звинуваченнями у підробці, а мер міста порахував їх поганим тоном. Торговий дім обійшов заборону на свастику, просто додавши її в каталог.

Також "Знай.uа" писав, що в Кувейті розірвали брак, який тривав цілих три хвилини. Як стало відомо, новоспечена дружина спіткнулася, а її чоловік обізвав її, що і послужило приводом для розірвання тільки що укладеного шлюбу.