Молода мешканка Бразилії сильно постраждала після невдалого пірсингу. 20-річна Лайане Діас проколола ніс влітку 2018 року. До цього вона вже кілька разів пірсингувала його, але модниці захотілося повторити це на іншій стороні. Після процедури місце нового проколу почало кровоточити і злегка припухло, а також стало наривати, але Діас великого значення цьому не надала.

Дівчина розповідає: "Це нагадувало зернятко, але потім піднялася температура, я застосовувала деякі мазі і через тиждень все зникло".

Після зняття жару дівчина відчула сильний біль в ногах, а коли оніміло вже все тіло, у неї не залишалося іншого виходу, окрім як звернутися за медичною допомогою.

Після обстеження в крові Діас знайшли золотистий стафілокок: бактерії потрапили в організм через проколений отвір, при цьому стан пацієнтки продовжував погіршуватися. Фахівці провели томографію, в результаті чого виявили скупчення гною об'ємом 500 мілілітрів в районі хребта дівчини. Воно сдавливало три хребця і сприяло пошкодженню спинного мозку.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після цього було прийнято рішення провести термінову операцію, інакше інфекція могла б поширитися далі. Молода дівчина виписалася через два місяці, однак на даний час не може рухати однією ногою. Фахівці припускають, що Лайане Діас все життя доведеться користуватися інвалідним візком.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що мешканка Британії, якій виповнилося 100 років, покликала на свої іменини стриптизерів, які й привітали ювілярку, а також інших мешканців будинку престарілих.

Як повідомляв портал "Знай.uа": поліція Італії заарештувала злочинця, якого засудили на вісім років в'язниці за знущання над колишньою дружиною. Як стало відомо, чоловік спорудив собі укриття в лісі, потрапити в яке можна було лише по мотузці.

Також "Знай.uа" писав, що вчені розробили препарат, що сприяє відновленню слабких мозкових клітин. Це вселяє надію на можливість лікування проблем з мисленням, втратою пам'яті, а також психічними порушеннями.