Сьогодні, у суботу, 16 лютого, у Франції протестувальники "жовті жилети" заблокували в'їзди і виїзди логістичних центрів компанії Amazon в Тулузі. Про це стало відомо із повідомлення порталу Аctu.fr.

Учасники хочуть перешкодити роботі великих компаній. Вони влаштували акції в шести точках міста. Зокрема, біля супермаркетів Auchan і Carrefour. Пікети стоять також в районі Порте-Сюр-Гарон, на дорожніх розв'язках і на кільцевій автодорозі. Близько центрів Amazon зібралися близько ста "жовтих жилетів". Пізніше учасники планують провести протестний марш, які не узгодили з владою міста.

У цей день акції протестів "жилетів" тривають на всій територіїй Франції. 16 лютого під прицілом протестантів - Бордо, Ліон, Лілль, Марселі, Нанті, Реймсі та Тулузі. Інші регіони теж збиралися взяти участь. У Парижі також очікується велика маніфестація, під Тріумфальною аркою в центрі міста вже зібралися сотні людей.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що у Франції поліція розігнала протестувальників за 15 хвилин: “жовта ніч” закінчилася так і не почавшись. У хід пішли водомети та сльозогінний газ. Відомо, що акція проходила мирно. Однак пізніше прибули співробітники поліції, які для розгону мітингувальників використали водомети і сльозогінний газ.

Як повідомляв "Знай.uа" в п'ятницю 14 грудня, "жовті жилети" почали свій протест в Ізраїлі. Сотні небайдужих вийшли на вулиці таких міст, як Тель-Авів і Єрусалим, щоб висловити обурення підвищенням.

Раніше "Знай.uа" писав, що серед активістів (так званих "жовтих жилетів"), які протестують у Франції проти зростання цін на автомобільне пальне, виявився проросійський терорист з Донбасу.