Уряд Бельгії виявило 27 пенсіонерів які до сих пір отримують від Німеччини, які вони отримали у далекому 1941 році.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що тоді відповідні нарахування їм були обіцяні тодішнім керівником Третього рейху Адольфом Гітлером. Розмір даний посібників варіюється від 425 до 1275 євро.

Наразі вже відомо, що одуржувачати відповідного нарахування є колишні нацисти, які у роки Другої світової перебували у лавах славнозмісного СС, чи їх прямі спадкоємці. Також відзначається, що дана грошова винагорода гаранутвалась зрадникам, які переходили у рядки нгацистів особисто Гітлером.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Проте після 1949 року ФРН стала правонаступницею Третього рейху і взяла на себе всі обов'язки зниклої держави, в тому числі пенсійні, їй довелося продовжити забезпечувати і колишніх есесівців.

Разом з тим варто відзначити, що у популярному київському торгівельному центрі розгорівся гучний скандал через демонстрацію нациської символіки.

У повідомленні йдеться, що у ТЦ Gorodok Gallery на LED-сходах, де зазвичай демонструється реклама, з'явилася велика свастика.

За словами автора відео, свастика транслювалася у суботу, 16 лютого. Жінка стверджує, що охоронець закладу намагався заборонити їй знімати те, що відбувається.

Уже наступного дня на сторінці Gorodok Gallery у Facebook з'явилося пояснення інциденту. У торговельному центрі звинувачують у всьому хакерів і запевняють, що адміністрація та співробітники закладу не мають жодного стосунку до розміщення свастики на LED-сходах та не підтримують подібні дії.

"Наша комп’ютерна система була зламана хакерською атакою. На жаль, ми не перші, хто постраждав від дій зловмисників… Зараз ми активно шукаємо осіб, які причетні до цієї атаки", – пояснюють у повідомленні.

Крім того варто відзначити, що 15 лютого кандидат у президенти України, у минулому нардеп від Блоку Петра Порошенка Сергій Каплін в ефірі "5 каналу" не зміг відрізнити свою передвиборну програму від написаної в 1920 році програми Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини (НСДАП), яку очолював Адольф Гітлер.

Нагадаємо, помер "родич" Вінстона Черчілля.

Як повідомляв "Знай.ua", що відомо про загадкову книгу мертвих, оповиту ореолом зловісної таємниці.

Також "Знай.ua" писав, що "шедеври" Гітлера виявилися нікому не потрібні.

Адольф Гітлер, Диктатори