Інформація про весілля колишньої дружини Володимира Путіна і бізнесмена Артура Очеретного вперше з'явилася в ЗМІ три роки тому. У той час про 40-річного бізнесмена говорили практично на кожному розі, але інша сторона його життя мало кому відома. Протягом тривалого часу чоловік судиться зі своєю колишньою дружиною Анастасією Бочаровою, з якою намагається вирішити питання про проживання їх загального 11-річного сина.

У минулому році Бочарова подала заяву в Савелівський суд – як розповіла сама жінка, вона спочатку побоювалася того, що Очеретний спробує вирішити питання за допомогою грошей. Власниця юридичної компанії "Гордон і сини" заявила: "Настя втомилася, що дитину забирали, коли заманеться і не завжди вчасно віддавали. Я особисто спілкувалася з Очеретним: він справляв враження адекватної людини. На суді, на жаль, як він, за словами Насті, їй і обіцяв, почали творитися чудеса".

Жінка додала, що покинула процес, щоб мати можливість розповісти про нього після того, як його зробили закритим. Вона зазначила, що опіка не спромоглася вивчити житло Очеретного, а суд прийняв його пропозицію дослівно. Вирішити питання мирним шляхом Очеретний відмовився і повідомив Анастасії, за її словами, що ніяких потрібних їй рішень у судах вона не отримає.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Катерина Гордон каже: "Я йшла в юриспруденцію, пообіцявши, що буду битися за права свого клієнта в будь-якій ситуації, тому ми подали апеляцію. Треба сказати, що ніякої глобальної трагедії немає — це всього лише битва за адекватний графік спілкування з дитиною, але я вважаю, що і в таких невеликих питаннях не можна нехтувати законом і посилатися на впливових родичів".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що фотограф ледь не став жертвою величезної білої акули в той момент, коли фотографував її. У момент зйомок його рука перебувала у небезпечній близькості від гострих іклів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": посольство України в США закликало американські кінотеатри не показувати "Т-34", оскільки стрічка "відкрито поширює і популяризує сучасну агресію Російської Федерації в світі".

Також "Знай.uа" писав, що Леонід Якубович прокоментував той факт, що відразу після закінчення зйомок чергового шоу всі, хто був присутній в залі, розбирають їжу з барабана.