23 лютого після вечірки виявили мертвою аргентинську модель і телеведучу Наташу Джейтт. 41-річну зірку знайшли мертвою в ліжку заміського будинку в Буенос-Айресі. Відомо, що модель відпочивала там разом зі своїми знайомими зі світу шоу-бізнесу.

Згідно з офіційними даними слідства, жінка померла від передозування наркотиками, але фанати в це не вірять — справа в тому, що модель заздалегідь попередила всіх у твіттері про можливу швидку смерть. Оскільки, за словами Наташі, у неї був компромат на аргентинську еліту.

Як повідомляє The Buenos Aires Times, Джейтт померла через інсульт, що викликало поєднання кокаїну, ЛСД і шампанського. В її носі також знайшли залишки кокаїну. Слідів насильницької смерті на тілі жінки поліція не виявила.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Проте, родичі заявляють: Наташа довгий час не приймала наркотики і була в зав'язці.

Відомо також, що жінка, в минулому році, стала жертвою зґвалтування, і після цього вона проходила лікування у психіатра. Як розповідають близькі, змішувати наркотики і ліки було смертельно небезпечно і вона знала це.

Вони впевнені, що і в зґвалтуванні, і в смерті дівчини винні її вороги, яких та нажила, зробивши гучну заяву рік тому.

Так у квітні 2018-го модель звинуватила десятки відомих діячів спорту, політиків і людей з шоу-бізнесу Аргентини в тому, що вони залучені в організацію дитячої проституції та мають пряме відношення до скандалу, який вибухнув у футбольному клубі Independiente.

Юні футболісти, які проживають у спортивному пансіоні при клубі, розповіли психологу, що періодично піддавалися фізичному насильству в обмін на гроші і одяг, пише Elmundo.

Як показало розслідування, за кілька років постраждало понад 500 дітей, а в країні розкрилася велика мережу педофілів. Кілька людей з керівництва клубу були арештовані.

Наташа Джейтт поділилася своїми підозрами про те, що знамениті люди країни мають відношення до цієї гучної справи, на ток-шоу аргентинської ведучої Мірти Легран.

Під час бесіди з іншою учасницею шоу — журналісткою Мерседес Нінсі — модель розповіла про те, що до справи причетний аргентинський політик Густаво Віра.

"Ви подруга Густаво Віра, вірно? А ви знаєте, що він педофіл? Знаєте, що він відкриває бордель з дітьми і тримає їх там силою? Знаєте, що у мене є докази, знаєте, що у мене є відео, на яких зняті повії? — цитує слова моделі CNN Chile".

Імена інших учасників злочинної мережі вона назвала за допомогою ініціалів або завуальовано. Її слова викликали суперечки, і співрозмовники поспішили звинуватити модель в бездоказовості.

Саме після цього ефіру почали погрожувати жінці. Наташа розповіла це ЗМІ і навіть звернулася в твіттері до президента країни Маурісіо Макрі.

"Вони хочуть убити мене, тому що я врятувала дітей. Подбайте про дітей, відповідальність за них лежить на вас".

А своїх підписників модель попередила, що її смерть буде невипадковою.

УВАГА: Я не збираюся закінчувати життя самогубством, не збираюся приймати занадто багато кокаїну, топитися у ванній або застрелитися. Так що, якщо станеться щось подібне, я ні при чому. Збережіть цей твіт.

Зараз поліція допитує свідків і намагається встановити причини смерті моделі, а також те, чи праві її родичі, називаючи подію вбивством. Тіло загиблої вже вивчають патологоанатоми, які зможуть дати слідству підказки до розгадки цієї справи. Але швидше за все світ так і не дізнається правди.

Нагадаємо, найгучніші скандали шоу-бізнесу в 2018 році.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в популярному фастфуді дівчина стала жертвою ґвалтівників.

Також "Знай.uа" писав, депутати пом'якшили покарання для збоченців, українці в жаху.