Помер колишній барабанщик британської рок-групи The Cure Енді Андерсон. Про це повідомляє журнал Rolling Stone.

Музикантові було 68 років. Незадовго до смерті він написав у Facebook, що у нього рак четвертої стадії, і надії на одужання немає. У пості він зазначив, що намагається зберігати позитивний настрій і сприймає хворобу як досвід і ще одну перешкоду в житті.

Тим часом засновник The Cure Лол Толхерст на своїй сторінці в Twitter висловив співчуття у зв'язку зі смертю колишнього колеги.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"З важким серцем я змушений повідомити про смерть брата The Cure. Енді Андерсон був справжнім джентльменом і чудовим музикантом з чудовим почуттям гумору, яке він зберіг до кінця", - написав він, додавши, що учасникам групи пощастило бути знайомими з ним.

Варто відзначити, що Андерсон приєднався до The Cure в 1983 році після того, як Лол Толхерст замість ударних став грати на клавішних. Барабанщик взяв участь у створенні альбому The Top, а також синглів Speak My Language і The Love Cats.

Після відходу з групи він працював з такими музикантами як Іггі Поп, Джеффрі Чи Пірс, Едвін Коллінз, Пітер Гебріел і Айзек Хейз.

Раніше ми писали, що у середу, 20 лютого, в Нью-Йорку помер популярний американський актор Вінні Велла. Йому було 72 роки. Вінні хворів раком печінки. Велла прославився як характерний актор другого плану. Його найбільшою роллю став Джиммі Петрилле в культовому серіалі "Клан Сопрано".

Вінсент Франк Велла народився 11 січня 1947 року в Нью-Йорку. Все своє життя він прожив у районі, відомому як Маленька Італія. Був знайомий з багатьма американськими кінематографістами італійського походження, дружив з ними з дитинства. Ця дружба зрештою і привела його в кіно - знаменитий режисер Мартін Скорсезе зняв Веллу в своїй кримінальній драмі "Казино". Непрофесійний дебютант Вінні виглядав гідно поруч з Робертом де Ніро, Джо Пеші, Шерон Стоун і іншими зірками.

Також Знай.uа" писав, що помер легендарний музыкантего талантом захоплювався весь світ.

Як повідомляв "Знай.uа", помер класик індійського кіно.

Також Знай.uа" писав, що померла зірка серіалу "Доктор Хто".