Колишній президент Республіки Сейшельські Острови Франс Рене Альбер, який перебував на чолі цієї держави протягом 27 років, помер у середу у віці 83 років. Про це повідомляє Сейшельське інформаційне агентство.

За його даними, Рене помер в одній з лікарень Сейшел.

Як повідомляє агентство Reuters, 12 лютого він був госпіталізований через захворювання, інформація про яке не наводиться.

Франс Рене Альбер активно брав участь у політичному житті Сейшел з 1960-х років. Після проголошення в 1976 році незалежності Сейшельських Островів від Великобританії він входив в уряд, а в 1977 році став президентом у результаті безкровного перевороту. У відставку Рене пішов у лютому 2004 року.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Під керівництвом Франса Альбера Рене і його партії Прогресивний фронт народу Сейшел держава досягла чи не найвищого в Африці рівня життя і кращої системи соціального забезпечення.

Раніше ми писали, що у Києві помер легендарний народний артист України Лев Колодуб. На момент смерті артистові було 88 років.

Цю інформацію повідомили в Національній музичній академії ім. Чайковського.

Лев Колодуб народився 1 травня 1930 року в Києві, в 1984-1995 роках він був головою Музичного фонду України, в 1991 році був президентом Асоціації діячів духової музики України Національного всеукраїнського музичного союзу, а в 1995-1999 роках був головою Київської організації Спілки композиторів України.

У міністерстві зазначили, що композитор залишив грандіозне спадщина - безліч симфоній і оперних опусів, балети, мюзикли, концерти для різних інструментів, вокальну музику.

Варто підкреслити, що Лев Колодуб також був популярний українським композитором, педагогом, музично-громадський діячем і професором Національної музичної академії ім. Чайковського.

Нагадаємо, що російська супермодель, зірка 90-х Ольга Пантюшенкова загинула від раку.

Раніше Знай.uа повідомляв, померла знаменита модельєр і фотограф Марелла Аньєллі Караччоло.

Знай.uа писав, Кім Кардашьян написала зворушливий пост про смерті культового дизайнера Карла Лагерфельда.