Відомий панамський боксер і колишній чемпіон світу Еусебіо Педроса помер у віці 62 років. Про це нам повідомляє ESPN.

Спортсмен помер у своєму будинку в Панамі. Залишок життя Педроса боровся з раком підшлункової залози. Співчуття у зв'язку з втратою колишнього чемпіона світу висловив і один з його суперників — колишній ірландський боксер Баррі Макгіган. У своєму Twitter-акаунті він написав: «Для мене було щастям розділити з ним ринг».

Еусебіо Педроса (праворуч) проти Баррі Макгігана

Еусебіо Педроса дебютував на професійному рингу 1 грудня 1973 року перемігши технічним нокаутом Хуліо Гарсію (1-1-3). 18 січня 1975 року, у своєму 10-му поєдинку зазнав першої поразки від колумбійського боксера Альфонсо Перес (16-0-2). 3 квітня 1976 року, у своєму 16-му поєдинку, зазнав другої поразки в кар'єрі, програвши мексиканцю Альфонсо Саморі (24-0) в бою за титул чемпіона світу в напівлегкій вазі за версією WBA. У своєму наступному поєдинку, зазнав ще однієї поразки від Оскара Арнала (14-0).

15 квітня 1978 року переміг іспанця Сесіль Ластару (26-2) завоював титул чемпіона світу за версією WBA в напівлегкій вазі. Провів 19 захистів титулу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після втрати титулу провів п'ять поєдинків, три з яких виграв, а два - програв.

У 1999 році Педроса був включений Міжнародний зал боксерської слави. Він володів титулом чемпіона світу в напівлегкій вазі за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) з 1978 по 1985 рік, захистивши його 19 разів.

Всього за свою кар'єру Педроса провів 48 поєдинків і здобув 41 перемогу — із них 25 було здобуто за допомогою нокауту. Також панамський боксер зазнав шість поразок і провів один поєдинок, який закінчився нічиєю.

Нагадаємо, раніше Олександр Усик - непереможений український боксер, кар'єра й особисте життя чемпіона

Як повідомляв портал "Знай.uа", Помер екс-чемпіон світу з боксу, який переміг Мейвезера

Також "Знай.uа" писав, що Кличко знову натякнув на повернення в бокс

Дивіться: Еусебіо Педроса - Дивовижні рефлекси