В Амстердамі прогримів вибух в кава-шопі – так називаються магазини, які публічно продають коноплю і відповідну продукцію.

Передає NOS.

"Близько 5:10 поліція отримала повідомлення про гучний вибух у кава-шопі на Линнеусстраат", - кажуть у поліції.

Через вибух ніхто не був поранений, але парочка сусідніх будівель отримала пошкодження.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наголошується, що 13 січня на тій же вулиці в Амстердамі також був вибух у кава-шопі. Чи був це той же заклад, не повідомляється.

Варто нагадати, що Прокуратура Харківської області спільно з Управлінням внутрішньої безпеки Нацполиции України викрили у наркторгівлі інспектора – криміналіста слідчого відділу Харківського метрополітену.

Прес-служба прокуратури Харківської області повідомляє, що в рамках проведення негласних слідчих дій 27-річний старший лейтенант поліції збув наркозалежному пакунок з канабісом.

За даними слідства, наркотики поліцейський закуповував у знайомих в Куп'янську Харковської області. Вони вирощували коноплю готували наркотичні засоби у себе вдома. Наркотики збували на території Куп'янська та Харкова. Поліцейський продавав канабіс наркозалежним харків’янам. Гроші отримував і готівкою, переказом на банківську карту.

В ході обшуків за місцями проживання фігурантів кримінального виробництва вилучено понад 41 кг. Канабісу, 75 кущів коноплі , пакети та колби з насінням, пристрої для куріння та обладнання для виготовлення наркотичних засобів.

Були затримані четверо причетних до злочинного бізнесу. Досудове розслідування проводиться за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів), ч. 3 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів без мети їх збуту) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри і обрання затриманим міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, Колишній зек влаштував озброєний наркопритон: вистачило "накурити і підірвати" всю область

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У центрі Києва борці з наркотиками влаштували дитині "стовп ганьби"

Також Знай.ua" писав про те, що самосуд над підлітком у Києві отримав продовження