Екстремал-канатоходець продемонстрував акробатичну майстерність на висоті близько кілометра над швейцарським озером в місті Арвенбуель.

Тридцятичотирирічний Семюель Вольєри буквально "колесив" в повітрі і робив різні акробатичні трюки, пише Daily Mail.

Чоловік тримався за чотири троси руками і ногами, а також використовував страховку, яка врятувала йому життя; на відео помітно, що в якийсь момент екстремал ледь не зірвався.

Виконаний трюк отримав назву "лінія да Вінчі" в честь малюнка італійського генія "Вітрувіанська людина".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Я був на висоті 300 метрів над скелями і 900 метрів над озером. Поки я робив трюк, у мене дуже крутилася голова", — розповідає Вольери.

Акробат Семюель сказав, що під час виконання трюків він ніколи не піддає себе небезпеки і завжди одягає страхувальні троси.

"Я люблю виходити за рамки спорту, але не за межі безпеки", — розповів спортсмен

Однак не всі настільки відповідальні і раціональні, як Семюель.

Наприклад, минулого тижня китайський чоловік на цілих три години балансував на небезпечній висоті. Просто, чоловік перебрав з алкоголем і вирішив прогулятися по високовольтних дротах.

"Канатоходець" піднявся на верхівку інженерного стовпа, а потім перейшов на електричні кабелі, які перебували на висоті близько 10 метрів.

Китайським рятувальникам довелося забратися на дерево, щоб зняти неадекватного чоловіка.

Інцидент стався в середу в Цюаньчжоу в південно-східній китайській провінції Фуцзянь.

Пожежні заявили, що чоловік "гуляв" по одній лінії електропередач, тримаючись за два дроти. Прибулий на місце події рятівники негайно відключили електрика від кабелів.

На кадрах, опублікованих одним з очевидцем п'яної витівки, видно, що "канатоходець" привернув увагу величезної кількості роззяв.

Нагадаємо, британський сміливець довів, що можна спуститися в справжній ад і не тільки вціліти, а й наробити вражаючих знімків.

Як повідомляв Знай.uа, рибалка ледь не став обідом для унікального морського чудовиська.

Також портал Знай.uа писав, незвичайне створіння зустрів під час занурення новозеландський дайвер зі своїми друзями.