Навколо міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2019, який в цьому році проходить в Ізраїлі розгорівся серйозний скандал. Виявилося, що організатори заморозили продаж квитків.

"Організатори Євробачення в Ізраїлі заморозили продаж квитків через блату. Виявилося, що кращі місця вже зайняті. Їх віддали місцевим знаменитостям, а звичайних шанувальників конкурсу позбавили можливості вибрати гарне місце", - повідомляють місцеві ЗМІ.

Журналісти стверджують, що продаж відновлять, як тільки організаторам вдасться прояснити слизьку ситуацію з "блатом".

"Вартість квитків починається від 300 шекелів (близько 2,2 тис. грн)", - повідомляють вони.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Україна передчасно відмовилася від участі в конкурсі "Євробачення - 2019". Але все ще можна змінити.

Про це стало зрозуміло зі слів віце-прем'єра з гуманітарних питань В'ячеслава Кириленка.

"Рішення Національної суспільної телекомпанії України (НОТУ) щодо неучасті у "Євробаченні" було, звичайно, передчасним. Але змінити його можна ще навіть і зараз", - сказав Кириленко.

За його словами Кириленка, рішення про участь України в Євробаченні знаходиться в компетенції "Громадського ТБ".

Нагадаємо, Україна ще може потрапити на Євробачення. У нас ще є всі шанси, але зробити це буде не просто.

Як повідомляв Знай. ua, Винник зібрався на Євробачення: українці підтримали, готові носити на руках після MARUV. Шанувальники прокоментували заяву співака про участь в Євробаченні.

Знай. ua писав, що Данилко пройшовся по Зеленському і MARUV. Вони точно не хотіли ніякого зла, а все інше - недопрацювання організаторів.